top of page

Toimeksiantokohtaiset palvelut

Tarjoamme liikejuridiikan palveluita kokonaisvaltaisesti. Meillä on useiden vuosien ja satojen toimeksiantojen hyvin kattava kokemus liikejuridiikan toimeksiannoista. 

Asiakkaisiimme lukeutuu mm. rakennusalan urakointiyrityksiä, maahantuonti- ja tukkuliikkeitä, kiinteistönvälitysliikkeitä ja kokonaisia ketjuja, aatteellisia yhdistyksiä, kiinteistösijoitusyrityksiä, metsäteollisuusyrityksiä ja eri alojen muita palveluyrityksiä. Olemme tehokkaita, asiakas- ja liiketoimintalähtöisiä, luotettavia ja ehdottoman ammattitaitoisia. 

Pidämme töistämme työajanseurantajärjestelmämme kautta tarkkaan dokumentoitua työaikapäiväkirjaa, jonka otteen luovutamme asiakkaallemme laskun liitteeksi. Työaikamme lasketaan jokaisesta alkavasta 15 minuutista. 

Meillä on tarvittaessa käytössä kattava yhteistyöverkosto juristeja, jolla varmistamme, että asiakkaamme saa aina varmasti asiantuntevimman juristin käyttöönsä ja että toimintamme on tehokasta. Pystymme hoitamaan myös laajat ja paljon työtä vaativat toimeksiannot viipymättä.

Ota rohkeasti yhteyttä. Alkuneuvottelu ei maksa vielä mitään.

Tuntiveloitus 200 €/h + alv 24 %.

Abstract Painting

Let's Work Together

bottom of page