top of page

Korniloff Oy

 Founded in 2021

Lakitoimisto Korniloff Oy on liike- ja kiinteistöjuridiikkaan erikoistunut lakitoimisto. Meillä on yli kymmenen vuoden kokemus liike- ja kiinteistöjuridisista toimeksiannoista ja voimmekin rehellisesti väittää olevamme hyvin ammattitaitoisia siinä mitä teemme. 

Asiakaskuntaamme kuuluu keskikokoisista yrityksistä isoihin pörssiyrityksiin. Asiakkaidemme toimialat ovat erilaisissa palveluliiketoiminnassa, tuonti- ja vientialalla, metsäalalla ja sijoitusalalla. Tärkein tavoitteemme on että asiakkaamme menestyy ja tämän varmistamiseksi me olemme olemassa.

Palvelumallimme

Jokainen yritys tarvitsee lakimiestä - toiset aina silloin tällöin ja toiset taas jatkuvasti. 

Palveluvaihtoehtomme ovat toimeksiantokohtaiset palvelut, tai sopimusasiakkaillemme ulkoistettu in-house lakimies.

Kari Korniloff

Kari Korniloff

Lakimies, OTM

Luvan saanut oikeudenkäyntiavustaja

Olen lakitoimisto Korniloff Oy:n perustaja.

Juridiikkaa olen harjoittanut omassa toimistossa jo vuosien ajan. Olen kerryttänyt kattavasti kokemusta kiinteistöjuridiikan puolelta kiinteistökaupoista ja erilaisista kiinteistökehitykseen liittyvistä hankkeista, ja alalla toimivien asiantuntija-yhteisöiden lakimiestehtävistä. 

 

Kiinteistöjuridiikan ohella olen harjoittanut liikejuridiikkaa kattavasti. Olen toiminut usean yrityksen ulkoistettuna in-house juristina, hoitaen heidän kaikki juridiset asiat ja tarvittaessa oikeudessa avustamisen. Palveluni kattaa ennen kaikkea yritysten compliance-toiminnot.

 

Työssäni olen erikoistunut sopimus- ja velvoiteoikeuteen, sekä yritysoikeuteen yleisemmin. Osaamisalueeni kattaa neuvonannon sekä transaktioissa, että sääntelyä koskevissa kysymyksissä, sekä sopimusten laadinnan ja lainopillisen neuvonnan. Neuvon asiakkaitani erityisesti erilaisissa järjestelyissä ja kaupoissa, muissa sopimuksissa, kansainvälisissä kauppasopimuksissa, riidanratkaisuissa ja tietosuoja-asioissa - kiinteistö- ja rakentamisasioita unohtamatta. Omaan kattavan kokemuksen lisäksi työoikeudellisista toimeksiannoista ja kilpailuoikeudesta. Palveluuni kuuluu myös riidanratkaisut.

Ylläpidän ammatillista osaamistani osallistumalla säännöllisesti täydennyskoulutuksiin, ja seuraamalla lainsäädännön ja oikeuskäytännön kehittymistä ja muutoksia.

 

Koulutus

 

  • Turun yliopisto, OTM

  • Kuopion yliopisto (nyk. Itä-Suomen yliopisto) kauppatieteen opintoja

  • Asianajajaliitto, asianajajatutkinto

 

Palvelen asiakkaitani sujuvasti suomeksi, englanniksi ja tarvittaessa ruotsiksi.

 

Tervetuloa asiakkaakseni!

+358 45 239 7686

kari@korniloff.fi

Ulla Pakarinen

Ulla Pakarinen

Juristi, OTM

Luvan saanut oikeudenkäyntiavustaja

Ulla toimii meillä oman yrityksensä Tmi Lakisi kautta alihankintana.

Esittelyä päivitetään...

Juristimme

The Glory of a Good Lawyer

Is to Win a Bad Trial.

( Balzac)

bottom of page