Miksi ulkoistettu in-house lakimies?

Jokainen menestyvä yritys tarvitsee lakimiehen, mutta vain harva pystyy palkkaamaan juristia omille listoilleen normaaliksi työntekijäksi ja lakitoimistojen taksat ovat todella korkeat. Suomen työoikeusjärjestelmä on valitettavasti edelleen rakennettu niin työntekijää suojelevaksi, että kalliin yrityslakimiehen palkkaaminen on todellakin iso riski. Lakimies voi osoittautua osaamattomana hyvinkin huonoksi rekrytoinniksi, tai sitten lakimiehen tarve vaan osoittautuukin myöhemmin niin vähäiseksi, ettei lakimiehelle olekaan kokoaikaisesti tarvetta.

Perinteiset lakitoimistot tarjoavat toinen toistaan osaavampia lakimiehiä toimeksiantokohtaisesti, tai jatkuvana hyvin kevyillä (note: kalliilla) ehdoilla yrityksen palvelukseen. Meidän toimintamallimme on moderni ratkaisu yrityksen juridisiin tarpeisiin. Miksi maksaa liikaa, kun voi saada vähintään yhtä laadukasta palvelua halvemmalla. 

 

Vaikka elämme hyvin hetkisessä yritysmaailmassa, voi ongelmien ennakoimattomuus (jotka olisi olleet vältettävissä) tulla hyvinkin kalliiksi - jopa niin kalliiksi, ettei yritys enää selviä niistä. Tässä pitää muistaa, että uppoava yritys vetää mukanaan myös yrittäjän itsensä, olkoon sitten kyseessä normaali osakeyhtiö ilman yrittäjän henkilökohtaisia velkatakauksia tms.

Meillä on monen vuoden kokemus palvelumuodostamme ja useita hyvin tyytyväisiä asiakkaita asiakasrekisterissämme. Olemme huomanneet, että reilusti alennettu tuntikohtaisesti laskettava lakimiehen palkkio motivoi asiakkaitamme ottamaan pienemmissäkin asioissa ensin meihin yhteyttä, joka onkin ensisijaisen tärkeää, kun halutaan todella ennakoida ongelmia ja hallita riskejä. Se yksi puhelinsoitto tästä pienestä asiasta, jossa käymme kiperän kysymyksenne läpi ja annamme teille perustellun vastauksen, ei välttämättä kestä kuin juuri sen 15 minuuttia. Ilman tätä puhelinsoittoa kysymys jäisi ratkaisematta ja olisi iso vaara, että pienestä asiasta tulisi jatkossa iso ongelma. Jos tällaisessa yksinkertaiselta vaikuttavassa kysymyksessä otettaisiin yhteyttä perinteiseen lakitoimistoon, asian ratkaisu ensinnäkin kestäisi paljon pidempään kuin sen yhden puhelinsoiton, sillä asiasta täytyisi tehdä ensin toimeksiantosopimus ja samalla käydä yrityksen toiminta juurta jaksaen läpi. Toisekseen kysymyksen ratkaisu tulisi maksamaan helposti tuplat (vähintään) siitä, mitä se meillä maksaa. Tämä pieni esimerkin omainen neuvonta kirjataan puhelinsoiton päätteeksi työaikapäiväkirjaamme. Näin asiakkaamme säästi helposti tuhansien eurojen vahingon. 

 

Voimmekin sanoa kokemuksesta ja täysin rehellisesti - konseptimme toimii!

 

Ulkoistettu in-house lakimies työskentelee asiakasyrityksessämme aivan kuin normaalisti yritykseen suoraan palkattu juristi. Maksat vain käytetystä työajasta ja tässä herääkin varmasti kysymys, millä tavoin tämä eroaa normaalista liikejuridiikkaan keskittyneen lakitoimiston palvelusta? Vastaus on, että me olemme huomattavasti halvempia per työtunti ja me tunnemme asiakkaamme - tämä luo toimintaan edelleen kustannuksia säästävää tehokkuutta! Kuten tiedämme, aika on meille kaikille rahaa. Räätälöimme palvelun asiakkaan lakimiestarpeiden mukaisesti. 

Laskutamme vain tehdyistä työtunneista, johon kuuluu myös chatin ja puhelimen kautta tapahtunut neuvonta ja konsultointi. Tuntikohtainen laskutus sovitaan asiakaskohtaisesti ja on toimeksiantokohtaista tuntilaskutusta halvempi. Olemme käytettävissänne aina kun tarvitsette. Kynnys ottaa lakimieheen madaltuu huomattavasti, kun lakimiehen tuntilaskutus ei ole samaa luokkaa kuin toimeksiantokohtaisesti lakipalveluja tarjoavilla lakitoimistoilla.

Tuntilaskutus sovitaan asiakaskohtaisesti.

Palvelu pähkinänkuoressa

LIIKETOIMINTALÄHTÖISYYS

Perustajallamme Kari Korniloffilla on pitkä kokemus myös yrittäjyydestä ja liike-elämästä. Laadukkain liikejuridiikka ei ole pelkkiä pykälien selostamista, vaan asiansa osaava juristi pystyy soveltamaan säännöksiä ja sääntöjä jokaisen asiakkaan liiketoimintaan ja tavoitteisiin sopivaksi. Asiakkaamme menestys tarkoittaa menestystä myös meille. 

ENNAKOITAVUUS

Yksikään vakuutus tms. ei pysty samaan, kuin me. Olemme mukananne niin ylä- kuin alamäissä. Tarvittaessa osallistumme neuvotteluihinne turvaamaan selustanne, tai neuvottelemme sopimukset puolestanne. Me olemme teidän palveluksessanne, aivan kuin juristimme olisi teidän palkkalistoillanne normaalina työntekijänä. 

EDULLISUUS

Maksat vain tehdyistä työtunneista ja huomattavasti halvemmalla taksalla, kuin perinteinen lakitoimisto laskuttaisi (noin 50 % halvemmalla, kuin enemmistö liikejuridiikan lakitoimistoista laskuttaa).

Call 

+358 45 239 7686

Email 

Follow

  • Facebook
  • Instagram
  • LinkedIn